Stiri de ultima ora despre Google

Care este cel mai bun prieten cand nu sti unde se afla un anumit loc, cand vrei sa afli vreo informatie sau cand vrei sa faci cumparaturi online si multe altele? Raspunsul este: Google. 

Dar ceea ce nu stiai despre Google este faptul ca s-a aflat ca face bani din vanzari ilegale de arme, precum pistoale si spary cu piper, care au fost livrate infractorilor in Marea Britanie.

Armele cu electrosocuri care au fost anuntate de Google includ un anumit tip de arma care are  950.000 de volti, fiind de aproape 20 de ori mai puternica si periculoasa decat cele folosite de politia din Marea Britanie. Spre fericire, firma care listeaza acest produs nu a raspuns ofertei. 

Marea Britanie interzice detinerea, vanzarea sau cumpararea acestor arme periculoase, a spray-urilor cu piper sau cu gaze lacrimogene, in caz contrar acest act se pedepseste cu 10 ani de inchisoare. 

Chiar daca acestea lege ar trebui sa  tina departe aceste actiuni care includ armele periculoase, acestea sunt disponibile in tari straine si sunt postate de catre consumatorii din Marea Britanie, de obicei de catre furnizorii care folosesc platforma de cumparaturi online eBay. Multe dintre reclamele care sunt listate pe Sky News sunt despre actiunile cu arme ilegale care sunt pe eBay. 

Vazand diferite anunturi, purtatorul de cuvant al companiei eBay a declarat ca au eliminat acele postari de pe platforma de cumparaturi online si ca vor lua masuri de executare impotriva celor care vor mai posta cu scopul vanzarii de arme ilegale. In ciuda acestei declaratii a purtatorului de cuvant a platformei eBay, s-a constatat ca inca mai exista postari pentru a vinde acele arme ilegale. 

Cei de la frontiera au confiscat mii de arme ilegale care au fost importate in Marea Britanie din anul 2013. Desi, au fost confiscate atatea arme, incercarile de a importa acele arme nu s-au diminuat, de fapt s-au inmultit, ajungand ca in anul 2018 sa se incerce importarea a 2.082 de arme individuale. In prima parte a anului 2019, Forta de Frontiera a avut la fel de mult de munca in ceea ce priveste confiscarea armelor ilegale importate. Tot in 2019 s-a inregistrat un numar record de infractiuni, din cauza numarului in crestere a folosirii acelor arme de catre infractori. 

S-a declarat faptul ca se asteapta ca aceste companii sa reduca numarul de postari, spre a se ajunge la eliminarea acelora care contin armele ilegale si periculoase. S-a anuntat si extenderea autoritatii de reglementare cu scopul de a acoperi daunele online, incluzand site-urile de cumparaturi in care s-a efectuat aceasta infractiune. 

Purtatorul de cuvant al eBay-ului a declarat ca nu tolereaza produsele nesigure sau ilegale si ca toti vanzatorii va trebui sa respecte legea lor, in caz contrar vor fi suspendati, vor avea restrictie sau interzicere in accesarea platformei. Avand in vedere aceasta intamplare, Google foloseste un anumit algoritm pentru a monitoriza existenta anunturilor ilegale, iar in cazul in care exista le vor elimina.

Prin urmare, Google-ul a avut parte si de aceste infractiuni, astfel punand la indoiala increderea utilizatorilor, dar in cele din urma toate postarile ilegale au fost eliminate. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro