Carti de bucate

Avand in vedere pandemia de coronavirus suntem blocati in case, unele persoane in carantina, altele in izolare. In aceasta situatie trebuia sa cautam diferite activitati care ne alunga plictiseala sau sa cautam activitati care ne plac, sa ne concentram asupra talentelor si hobby-urilor noastre daca tot avem atat timp la dispoztie. Ei bine, pentru cei care sunt pasionati de gatit, mai jos am mentionat cateva carti de bucate foarte bune, cu diferite retete pentru diferite tipuri de oameni. Daca esti un pasionat in ale gatitului, poate iti va atrage atentia una dintre cartile de mai jos. 

Pentru care nu mananca deloc carne, care au o alimentatie bazata strict pe legume si fructe, am pregatit aceasta carte de bucate care costa 17 dolari. Aceasta contine diferite retete de sosuri vegan de maioneza, de peste, de prajituri cu biscuiti si inghetata si multe aletele care nu contin deloc carne. 

Pentru cei care prefera sa gateasca niste preparate sofisticate, cartea aceasta de retete contine sfaturile Chef-ului Geoffrey Zakarian si costa 22 de colari. 

Jamie Oliver este un bucatar renumit si este de la sine inteles ca are si o carte de bucate. Aceasta costa 31 de dolari si are multe retete de preparate delicioase de la pui cu mustar, pana la carnat de porc si nu trebuie sa ai acasa niste ingrediente sofiscticate, pentru ca retele sunt destinate pentru ingrediente obisnuite pe care le ai in casa. Trebuie mentionat ca aceasta carne nu este potrivita pentru cei vegani sau vegetarieni. 

O carte de bucate care costa 13 dolari te invata cum sa gatesti coaja de banana, pe care in mod normal o aruncai la cosul de gunoi pana acum, tulpina aceea tare de broccoli si dovleacul. 

Carte de bucate de 12 dolari contine retete care nu sunt sofisticate, care sunt ieftine si delicioase, de la carne de porc picanta, pana la briose cu ciocolata. 

Now & Again te invata cum sa transformi ramasitele intr-o alta masa. Carte costa 11 dolari si cu ajutorul ei nu vei avea niciodata impresia ca mananci din acelasi fel de doua ori. 

Pentru cei care obisnuiesc sa puna muraturi, carte de retete cu 15 dolari este destinata conservarii legumelor si fructelor astfel incat sa tina mai mult timp in camara. 

Daca nu te pricepi prea bine la gatit, aceasta carte de bucate de 22 de dolari contine retete simple pentru preparate din care vei putea in mai multe zile daca nu iti place sa gatesti in fiecare zi. 

Daca urmaresti o alimentatie sanatoasa, bucatarul Rocco DiSpirito are o carte de retete de 20 de dolari in care sunt multe preparate sanatoase pe care le poti incerca. 

Prin urma, carantina si izolarea trebuie privite dintr-o perspectiva pozitiva, pentru ca acum avem timpul necesar pentru a ne ocupa de talentele si hobby-urile noastre, iar cei pasionati de gatit pot sa invete din aceste carti de bucate retete care le sunt pe plac.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro