5 functii pe care Iphone 12 ar trebuie sa le aiba de la Galaxy Note 20 Ultra

Miercuri a avut loc un eveniment online, in care Samsung a anuntat lansarea noilor sale dispozitive, cum ar fi Galaxy Z Fold 2, Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra. S-au sesizat cateva functii pe care Galaxy Note 20 Ultra le are si pe care Iphone 12 nu s-a precizat ca le va avea. Daca vrei sa afli care sunt acele functii pe care noul Iphone 12 ar trebui sa le aiba, urmareste randurile de mai jos. 

Prima functia pe care ar trebui sa o aiba si Iphone 12 este existenta unui telefoto al camerei de spate. Galaxy Note 20 Ultra are un zoom optic de 5x si unul digital de 50x, iar Iphone 11 Pro are un zoom optic de 2x. In general, Apple ofera telefoanelor sale cele mai bune functii ale camerei pentru poze si videoclipuri, iar majoritatea telefoanelor noi de la Samsung ofera un zoom mai bun. Dar poate ca Apple ar prefera sa se bazeze pe un zoom software pe care il are Google. 

Atunci cand se lanseaza telefoane, ele trebuiesc supuse unor teste de rezistenta, de durabilitate. Iphone 11 Pro este unul dintre cele mai rezistent Iphone-uri testate. Dar Samsung Galaxy Note 20 Ultra are Gorilla Glass Victus care este de 2 ori mai rezistenta la zgarieturi decat Gorilla Glass 6 si poate sa fie aruncat de la 2 metri si sa fie functional, fata de 1,6 metri de la cat a fost aruncat Iphone 11 Pro. Asa ca, Iphone 12 ar putea avea Gorilla Glass Victus. 

Caracteristica cea mai importanta a Galaxy Note 20 Ultra este S Pen, care are o latenta de 9 milisecunde, fiind aceeasi latenta pe care o are si iPad Pro cu Apple Pencil. Dar ar fi destul de eficient un stilou pe un Iphone mai mare, precum unul Max, asa ca, se spera ca atunci cand se va lansa Iphone 12 sa aiba si un stilou. 

Samsung ofera ecranului un spatiu mai mare, pentru ca decupajul pentru camera frontala este mic. Ei bine, la Apple nu se poate spune la fel, pentru ca au un decupaj mai mare. Poate acest lucru este datorat si faptului ca are si functia de Face ID, dar nu ar strica sa aiba un decupaj mai mic. 

Galaxy Note 20 Ultra are o rata de actualizare de 120 Hz, care s-ar dori sa fie si la Iphone 12, nu doar de 90 Hz. Daca ar primi un stilou, Iphone 12 ar avea mare nevoie de o rata de actualizare mai mare. 

Prin urmare, acestea sunt cele 5 functii de la Galaxy Note 20 Ultra, pe care Iphone 12 ar avea nevoie sau, mai bine spus, se doreste sa le aiba.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro