Samsung Galaxy Note 20 Ultra- review

Samsung a lansat seria cea scumpa de telefoane, ci anume seria Note 20. Galaxy Note 20 Ultra este cel mai mare si mai scump. Are un ecran de 6,9 inci, un zoom optic de 5x, functii noi ale stiloului. Este un telefon premium, de inalta calitate, doar ca anul acesta nu este unul potrivit pentru telefoane asa de scumpe. Pretul telefonului incepe de la 1.300 de dolari pentru modelul de 128 GB. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra vine cu o noua culoare, un bronz mistic i se spune si ii ofera o mai mare eleganta. In functie de iluminare, uneori arat ca un rose. Culoarea este mata, ceea ce ajuta ca amprentele sa nu fie atat de vizibile. Daca vei folosi mai des S Pen vei avea un ecran mai curat. Modelele in alb si negru nu sunt mate.

Are un ecran de 6,9 inci cu o rata de actualizare de 120 Hz si un mod adaptiv, care presupune improspatarea la 120 Hz cand utilizezi aplicatii care pot ofera aceasta viteza, iar ecranul va reveni la 60 Hz cand nu mai folosesti acele aplicatii pentru a economisi bateria. Telefonul are Gorilla Glass Victus atat pe fata, cat si pe spate. Se spune ca poate rezista in apa de pana la 2 metri, plus ca este mai rezistent la zgarieturi decat Gorilla Glass 6.

Telefonul are un zoom optic de 5x, care realizeaza poze foarte clare, mai ales cand lumina este suficienta. Zoom-ul de 50x ar trebui sa fie suficient pentru toti utilizatorii. 

Camera Note 20 Ultra are o functie de 108 MP care iti permite sa faci poze detaliate, iar apoi sa decupezi pozele. Modul de noaptea si camera frontal sunt foarte bune si exista o noua functie care iti permite sa ii conferi pozei un ton mai rece sau mai cald. 

Galaxy Note 20 Ultra are o baterie de 4.500 mAh, fiind mai mica decat cea a S20 Ultra care este de 5.000 mAh. Chiar daca nu este la fel de mare ca la S20 Ultra, bateria ar trebui sa fie suficienta pentru a realiza chiar si sarcini grele si sa reziste mult. 

Galaxy Note 20 Ultra este dotat cu un procesor de la Qualcomm 865 Plus si este foarte rapid si se descurca cu orice sarcina complexa. Totusi, sunt modele care au Exynos 990 si au un spatiu de stocare de 256 GB, in comparatie cu cea de 128 GB cu procesorul Snapdragon. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Note 20 Ultra este un telefon foarte scump pentru aceste vremuri, dar este bun, puternic, are caracteristici foarte bune. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro