Telefoane Android bune pentru a le cumpara in 2020

Cand vine vorba de a cumpara un telefon Android bun, acestea de obicei sunt compatibilie cu noua retea 5G, au ecran AMOLED si multe alte functii noi. Sistemul de operare Android este mai usor de utilizat si mai usor de personalizat. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune telefoane Android pe care le poti cumpara in acest an, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde le voi descrie. Principalele caracteristici sunt bateria, dimensiunea ecranului, afisajul, cititor de amprente, performanta camerei, slot pentru microSD. Unele modele au fost lansat anul trecut, altele anul acesta. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus este un telefon de top, are caracteristici premium, un ecran de 6,8 inci, o durata de viata a bateriei care rezista pe tot parcursul zilei, functii foarte bune ale camerei, ecran AMOLED, trei camere de spate, printre care si un unghi larg, plus un cititor de amprente. Acestea se gaseste la un pret de 1,100 de dolari. 

Samsung Galaxy S10E se poate gasi chiar si la un pret de 377 de dolari. Este un telefon mai mic, este dotat cu un chipset Snapdragon 855 care este foarte rapid, are un ecran de 5,8 inci AMOLED, acoperit de Gorilla Glass 5, performantele camerei sunt foarte buna, durata de viata a bateriei este foarte lunga. Are functia de incarcare wireless, ceea ce inseamna ca poate sa incarce si alte dispozitive sau accesorii. 

Google Pixel 3A este un dispozitiv care are totusi cateva lipsuri precum, rezistenta la apa, incarcarea wireless, durata de viata a bateriei este decenta si doar 64 GB spatiu de stocare. Are o mufa pentru casti, cititor de amprente pe spate, modul de noapte al camerei si realizeaza poze foarte bune in intuneric. El costa 400 de dolari. 

OnePlus 7 Pro costa 665 de dolari, are un cititor de amprente in ecran, procesor rapid, afisaj AMOLED, 3 camere de spate care realizeaza poze foarte bune si camera frontala realizeaza poze excelente. Acest pret pentru OnePlus 7 Pro il face sa fie un telefon foarte bun de luat in considerare. 

Motorola Moto G7 costa doar 200 de dolari si poate fi considerat a fi cel mai bun telefon Android ieftin. Realizeaza poze si videoclipuri destul de bune in conditii de iluminare slaba, are functia de recunoasterea faciala, dar si un cititor de amprente, durata de viata a bateriei este buna, are memorie extensibila prin microSD, iar designul sau este elegant. Se incarca foarte repede. 

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi un telefon Android foarte bun, modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune pe care le poti cumpara anul acesta, avand functii noi si performante, unele fiind la preturi accesibile.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro