iPad Pro 2018- review

O tableta acum poate sa rezolve mai multe activitati, pentru ca poate fi folosita atat pe post de tableta, cat si pe post de laptop, pentru ca i se poate atasa o tastatura. iPad Pro sunt modele de tableta care au cele mai bune specificatii, cel mai elegant design, procesoare puternice, pentru a putea fi si un laptop foarte bun, nu doar a simpla tableta. Daca vrei sa afli daca iPad Pro din 2018 poate fi si un laptop foarte bun, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Marginile nu mai sunt rotunjite cum erau vechile modele, acum sunt mai patrate, laturile sunt mai drepte si este mai subtire. Afisajul ocupa aproape toate suprafata tabletei. Camera de pe spate nu iese in afara, ceea ce inseamna ca nu este obligatorie utilizarea unei huse, dar ar fi necesar. Afisajul LCD foloseste aceeasi tehnologie ca pe Iphone XR, ceea ce inseamna ca are o luminozitatea mai buna si culori mai vii. Functia True Tone presupune adaptarea afisajului in functie de mediul de vizionare, iar functia ProMotion schimba rata de actualizare pana la 120 Hz. Nu mai are niciun buton Home, ci are Face ID pentru deblocare. 

Sistemul de pe camera frontala de 7 MP face posibila recunoasterea faciala si pe langa faptul ca se pot realiza selfie-uri, mai exista si modul portret, Animoji si Memoji in mesaje si pe FaceTime de grup. Camera de spate are 12 MP, dar pozele nu se prea realizeaza cu o tableta, ci mai mult cu telefonul. 

iPad Pro 2018 este dotat cu un procesor Apple A12X Bionic, avand o putere similara cu cea din Iphone XS si XR. Are 8 nuclee, 4 pentru performanta, pentru sarcini grele, jocuri si inca 4 pentru sarcinile mai simple. Acest lucru inseamna ca este capabila sa concureze cu MacBook Pro 2018 si ca poate depasi cu usurinta alti rivali. Durata de viata a bateriei nu a fost modificata si a durat in jur de 10 ore de utilizare la o singura incarcare. Are un spatiu de stocare de 64 GB. 

Calitatea sunetului este una destul de buna, iPad Pro mereu a avut un sunet bun. 

Tableta nu mai are un port Lightning, ci unul USB-C pentru a face mai usoara conectarea altor dispozitive. Compania spuna ca aceasta tableta este mai rapida decat multe alte laptopuri. Pentru ca iPad Pro 2018 sa devina un laptop bun, trebuie sa te pricepi destul de bina sa iesi si sa intri in alte aplicatii. 

Acestea fiind spuse, iPad Pro 2018 este o tableta foarte buna, se descurca cu foarte multe sarcini, are performante foarte bune, iar daca vrei sa iti cumperi aceasta tableta pentru a o folosi si pe post de laptop poate ar trebui sa te gandesti de 2 ori. Plus ca aceasta tableta este mai scumpa decat un MacBook Pro.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro