Produse reduse de Black Friday

Chiar daca Black Friday international a luat sfarsit, inca sunt cateva companii care inca au promotii la diferite dispozitive, televizoare, casti, laptop-uri, ecrane inteligente si multe altele. Unele companii isi incep vanzarile finale de Black Friday, deci daca ai nevoie de unele dispozitive pe care le gasesti la reducere, nu ezita sa le cumperi pana cand nu va fi prea tarziu. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre dispozitive la reducere, te invit sa urmaresti descrierile de mai jos. 

Lenovo Chromebook S330 costa 199 de dolari si poti sa economisesti 100 de dolari. Are un ecran de 14 inci, cu o rezolutie de 1366 x 768, fiind o rezolutie destul de slaba, are o memorie RAM de 4 GB si un spatiu de stocare de 32 GB. Durata de viata a bateriei este de 8 ore. Este potrivit pentru elevi si studenti, pentru intalnirile online si diverse teme si proiecte.

Amazon Echo Show 8 costa 65 de dolari si se afla la jumatate de pret. Este ecranul inteligent de mijloc, nici cel mai mare si nici cel mai mic, este potrivit pentru bucatarie, iti poate spune retete, care sunt urmatorii pasi pentru prepararea unei mancaruri.

Apple AirPods costa 119 dolari si poti sa economisesti 40 de dolari. Castile s-au aflat si la un pret de 99 de dolari, dar nu mai este valabil acel pret.

Google Nest Hub cu credit Vudu de 20 de dolari costa 50 de dolari si poti sa economisesti 60 de dolari. Are un ecran de 7 inci, dar alegerea intre acesta si Echo Show este daca preferi Google Assistant sau Alexa. 

Monitorul AOC d 24 de inci costa 90 de dolari si poti sa economisesti 110 dolari, are o rezolutie de 1080 pixeli, este foarte subtire, are atat intrari HDMI, cat si VGA si vine la pachet cu o garantie de 3 ani.

Castile wireless Aftershokz Aeropex costa 125 de dolari si poti sa economisesti 35 de dolari. Este cel mai mic pret inregistrat la aceasta pereche de casti. Au o banda ce se aseaza in jurul gatului si permit sa auzi si zgomotul din jurul tau.

Amazon Echo a 4-a generatie costa acum 70 de dolari, economisind 30 de dolari. Este mic si are forma de glob. Calitatea sunetului este foarte buna, iar basul este puternic.

Apple Watch Seria 6 de 40 mm costa 330 de dolari si poti economisi 69 de dolari, dar pentru anumite culori, adica rosu si auriu. Nu se astepta ca acest ceas recent lansat sa fie la reducere.

Prin urmare, daca inca nu ai apucat sa iti cumperi dispozitivele de care aveai nevoie, acum este momentul oportun de a beneficia de ultimele reduceri la produse pe site-uri precum Amazon, Best Buy si Walmart.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro