IOS 14.5

Odata cu lansarea seriei iPhone 12, a fost lansata si cea mai noua versiune de IOS, adica IOS 14. Ei bine, a fost o mare bucurie pentru utilizatorii de iPhone pentru ca aceasta versiune a adus cu ea o serie de functii noi care erau de mult dorite de catre ei. Unele functii sunt inspirate de la Android. In aceasta luna este posibil sa fie disponibila si versiunea de IOS 14.5, versiunea beta este disponibila si acum. IOS 14.5 va aduce si ea o serie de alte functii noi, foarte utile pentru aceste timpuri. Pentru a afla mai multe detalii despre noua versiune a sistemului de operare de la Apple, ramai cu ochii pe descrierea de mai jos.

Versiunea beta este disponibila, deci se poate descarca, doar ca este foarte posibil ca ea sa mai contina unele erori, pentru ca inca nu este forma finala. Compania nu obisnuieste sa anunte cand sunt disponibile pentru descarcare aceste noi versiuni. 

Daca totusi vrei sa descarci varianta beta, trebuie sa accesezi site-ul corespunzator si sa te inscrii. Vei avea nevoie de ID si parola Apple, apoi sa apesi pe IOS si apoi pe Inscrieti-va dispozitivul Apple. Apoi vei putea accesa Setarile- Actualizare software- IOS 14.5- Descarcare si instalare.

Dupa ce versiunea se va lansa, va trebui sa accesezi Setari- General- Actualizare software. Dispozitivele care vor primi aceasta noua versiune sunt de la iPhone 6S pana la iPhone 12, inclusiv iPhone SE.

Printre noile functii se incadreaza o functie de deblocare faciala a telefonului, chiar si atunci cand ai o masca. Dar pentru a beneficia de aceasta functie vei avea nevoie de un Apple Watch. 

Vei putea acum sa setezi un player de muzica, pe care il doresti, nu vei mai fi limitat la Apple Music. Vei putea alege Spotify si alte playere care iti plac. Prima oara va trebui sa ii ceri lui Siri sa afiseze toate serviciile de streaming instalate si vei putea alege de acolo.

Versiunea noua vine cu mai multe emoji noi, cu mai multe culori ale pielii, inima in flacari, fete in nori, fete cu ochi de spirala si multe altele.

Antrenamentele vor fi acum mai placute cu aplicatia Fitness Plus, iar antrenamentele vor putea fi afisaje pe televizor sau pe alte dispozitive compatibile.

Mai aduce schimbari referitoare la confidentialitate, astfel ca inainte ca unele site-uri sa iti foloseasca datele, vor trebui sa iti ceara permisiune.

Cei care au iPhone 12 vor putea beneficia de suportul dual SIM.

Acestea fiind spuse, versiunea noua, IOS 14.5 este disponibila in versiunea beta, ceea ce inseamna ca o poti descarca si acum. Versiunea vine cu unele functii care erau dorite de multi utilizatori si va fi disponibila pentur multe modele de iPhone.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro