Casti cu anularea zgomotului pentru 2020

Daca ai nevoie de o pereche de casti, poate ca ai prefera un model care are functia de anulare a zgomotului. Avand in vedere ca exista o multime de modele de casti cu anularea zgomotului pe piata, poate ca iti este greu sa alegi un singur model. De aceea, in randurile de mai jos voi prezenta care sunt cele mai bune modele de casti cu anularea zgomotului, unele mai scumpe, altele mai ieftine. 

Anker SoundCore Life Q30 costa 100 de dolari si au un sunet, o calitate a constructiei destul de bune pentru acesti bani. Sunt destul de confortabile, basul este bine definit, sunetul este echilibrat, dar au o durata de viata a bateriei foarte lunga, de pana la 40 de ore. Anularea zgomotului este eficienta, doar ca nu este atat de buna ca la castile de la Bose sau Sony. 

Urbanista London costa 100 de dolari si semana destul de mult cu AirPods Pro si au atat functia de anulare a zgomotului si modul de transparenta si un senzor ce detecteaza atunci cand castile sunt scoase din urechi si muzica se va opri. Calitatea sunetului este mai buna decat la AirPods Pro, sunetul este mai echilibrat, basul este mai puternic si sunt potrivite si pentru apeluri telefonice. 

Earfun Free Pro costa 54 de dolari si are anularea zgomotului, dar si modul de transparenta, Bluetooth 5.2, durata de viata a bateriei este de 7 ore fara anularea zgomotului, sunt rezistente la apa, au IPX5. Calitatea sunetului este destul de buna, este suficient de clar, basul este suficient de puternic pentru acest pret.

Mpow X3 costa 69 de dolari, au un sunet foarte bun, clar, un bas puternic si anularea zgomotului foarte eficienta. Durata de viata a bateriei este si ea foarte buna, de pana la 7 ore la nivel moderat de volum, sunt foarte confortabile, sunt rezistente la apa, au IPX8. 

Sony WF-1000XM3 costa 158 de dolari, au o calitate a sunetului foarte buna, iar tehnologia de anulare a zgomotului este foarte dezvoltata. Din pacate, ele nu sunt rezistente la apa sau la transpiratie. 

Sony WF-SP800N costa 148 de dolari si au functia de anulare a zgomotului foarte eficienta, calitatea sunetului este foarte buna, doar ca nu sunt rezistente la apa si se descurca foarte bine si in timpul apelurilor telefonice. 

Sennheiser Momentum 3 costa 280 de dolari anuleaza foarte bine zgomotul, are un sunet foarte bun, sunt potrivite si pentru apeluri si sunt foarte confortabile. 

Beats Solo Pro costa 180 de dolari si are functia activa de anulare a sunetului, are si un mod de transparenta, are 6 microfoane, sunetul este bine echilibrat, basul este puternic si sunt confortabile. 

Asadar, daca ai nevoie de o pereche buna de casti cu functia de anulare a zgomotului, acestea sunt unele dintre cele mai bune ce se gasesc pe piata, unele mai scumpe, altele mai ieftine.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro