Asus ROG Phone 4/ ROG Phone 5- zvonuri

Asus pe langa faptul ca lanseaza unele dintre cele mai bune laptopuri, se ocupa cu cu cele mai bune telefoane pentru jocuri. Compania inca se ocupa cu fabricarea urmatorului telefon de jocuri pentru a-l succede pe Asus ROG Phone 3. Cu toate acestea, inca nu sunt cunoscute informatii concrete despre urmatorul telefon, ci doar cateva zvonuri si fanii si-au exprimat asteptarile so dorintele de la urmatorul telefon. Pentru a afla care sunt zvonurile si asteptarile utilizatorilor, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Data de lansare este inca un subiect necunoscut, dar avand in vedere faptul ca ROG Phone 3 s-a lansat in iulie, este posibil ca si acest nou telefon sa se lanseze tot in iulie. ROG Phone 3 a avut un pret de lansare de 999 de dolari, ceea ce inseamna ca si ROG Phone 4 este posibil sa aiba un pret similar.

Daca Asus ROG Phone este un nume intuitiv pentru urmatorul model, unele zvonuri se refera la faptul ca este posibil sa se numeasca ROG Phone 5.

In ceea ce priveste designul, urmatorul telefon nu va avea prea multe modificari, fiind asemanator cu cel al ROG Phone 3. Compania spune ca telefonul va avea rame mai mici.

Alt zvon se refera la faptul ca acest telefon ar putea avea o camera principala de 64 MP, dar senzorul este posibil sa fie mai bun. 

Viteza de incarcare este posibil sa fie de 65 W, fiind destul de buna, pentru ca ROG Phone 3 are o viteza de incarcare de 30 W. Astfel ca, bateria se spune ca va fi de 6,000 mAh.

Telefonul este posibil sa aiba un procesor nou, Snapdragon 888 si memoria RAM sa fie de 8 GB. 

S-ar dori ca acest telefon sa aiba un pret mai mic, chiar daca este unul dintre cele mai bune telefoane pentru jocuri. Daca ROG Phone 4 ar avea un pret mai mic decat ROG Phone 3, sansele de a avea o vanzare mai buna sunt mai mari.

Asus ROG Phone 3 avea declansatoare in lateral, pentru a te putea juca in acelasi mod in care ai avea un controler de jocuri, doar ca functiona doar la unele jocuri. Este de asteptat ca ROG Phone 4 sa aiba asemena declansatoare, dar sa fie compatabile cu mai multe jocuri.

ROG Phone 3 avea o incarcare de 30 W, fiind buna, dar la un telefon de jocuri se doreste ca viteza sa fie mai mare. Astfel ca, ROG Phone 4 este posibil sa aiba o viteza de incarcare de 65 W.

Prin urmare, daca iti doresti ca anul acesta sa iti cumperi un bun telefon pentru jocuri, Asus ROG Phone 4 poate ca este o alegere buna, doar ca inca nu s-a spus nimic concret despre data de lansare.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro