Castile Beats Flex Wireless- review

Compania Beats are cateva perechi de casti lansate, iar Beats Flex este o pereche de casti wireless destul de accesibila, dar in acelasi timp si premium. Este o pereche de casti ideala daca ai un Iphone si nu iti permiti AirPods Pro. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta pereche wireless de casti, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Beats Flex se gasesc la un pret de 50 de dolari, fiind o pereche ieftine de casti wireless. Se gasesc in 2 optiuni de culoare, negru si albastru. Castile sunt susoare, au 18,6 grame, au un cablu ce se aseaza in jurul gatului. Acest cablu vine la randul sau cu cateva avantaje, ci anume, pierderea castilor va fi mai dificila, are un buton de unde se poate controla volumul, are un buton multifunctional si o capacitate a bateriei mai mare. Castile nu are aripi pentru a se fixa mai bine in ureche si lipsa lor face mai dificila crearea unui sigiliu suficient de strans, astfel incat zgomotul de fundal sa fie anulat. Dar, castile vin la pachet cu mai multe dimensiuni de varfuri, pentru a alege dimensiunea care ti se ptoriveste cel mai bine.

Castile se incarca prin USB-C, iar durata de viata a bateriei este de 12 ore, se incarca rapid si la 10 minute de incarcare pot oferi pana la o ora jumatate de redare, iar aceasta functie poarta numele de Fast Fuel. Incarcarea normala dureaza intre o ora si 2 ore.

Castile sunt dotate cu procesorul Apple W1 este mai slab decat cel H1 ce se regaseste in AirPods Pro. Cipul cu care este dotat va ajuta la partajarea fisierelor audio IOS, intre 2 perechi de casti. Calitatea sunetului pe care o ofera castile este destul de buna, sunetul este clar si detaliat, iar basul este profund si puternic. Din aplicatie se poate modifica profilul sunetului, dar doar la IOS, nu si la Android. La Android, va trebuie efectuata asocierea prin Bluetooth, dar calitatea sunetului va fi afectata. Ele nu accepta aptX sau aptX HD, doar SBC si AAC.

Castile nu ofera functia de anulare a zgomotului, dar daca vei gasi varfurile potrivite pentru urechea ta, zgomotul se va izola. Sunt potrivite si in timpul apelurilor, persoanele de la celalalt capat al firului te vor auzi foarte bine. Sunt potrivite pentru munca de acasa, dar si pentru naveta.

Acestea fiind spuse, castile wireless Beats Flex sunt potrivite pentru utilizatorii de Iphone care nu vor sa cheltuiasca o suma mare de bani pentru AirPods Pro, daca vrei ca pereche de casti sa aiba o lunga durata de viata a bateriei. Dar daca vrei o calitate mult mai buna a sunetului, ar trebui sa te orientezi catre alta pereche de casti wireless.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro