Cele mai bune casti pentru Iphone

Daca ai fost nerabdator sa se lanseze seria Iphone 12 si ti-ai comandat unul dintre ele, ma gandesc ca ai aflat ca in cutie nu se va afla nicio pereche de casti si nici adaptorul. Aceasta alegere de a elimina castile din cutie se poate explica prin incurajarea utilizatorilor sa cumpere AirPods sau AirPods Pro. Dar daca deja ai cheltuit o suma mare de bani pentru telefon, poate ca ai prefera casti putin mai accesibile. Daca ai un buget mai mare pentru casti, dar nu vrei AirPods, se gasesc si alte modele la fel de bune.Tocmai de aceea, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune casti care sunt compatibile si cu Iphone, deci daca te intereseaza, te invit sa citesti descrierile. 

Sony WH-1000XM4 costa 279 de dolari, se pot conecta la mai multe dispozitive deodata. Ele sunt foarte confortabile, au functia de anulare a zgomotului si calitatea sunetului foarte buna, ceea ce face ca acest model sa fie o alegere ideala. 

Beats Flex costa doar 50 de dolari si este o alternativa foarte buna pentru AirPods care costa 130 de dolari. Aceste casti au sunetul mai bun decat modelul anterior, dar si decat AirPods. Sunt potrivite si pentru apelurile telefonice, iar durata de viata a bateriei este foarte buna. Se gasesc in negru, galben si in 2021 vor fi si in albastru si gri. Ele nu sunt rezistente la apa. 

Mpow X3 costa 50 de dolari si au o calitate a sunetului foarte buna, iar basul este puternic. Functia de anulare a zgomotului functioneaza foarte bine si este eficienta. Ele sunt confortabile si complet rezistente la apa, iar duata de viata a bateriei este de pana la 7 ore la un volum moderat. Calitate apelurilor este buna, dar controalele tactile sunt mai ciudate.

Bose QuietComfort Earbuds se pot gasi la un pret de 279 de dolari, au functia de anulare a zgomotului foarte buna, un sunet foarte bun si performante inalte. Doar ca nu sunt foarte confortabile si sunt mai mari decat AirPods Pro. Ele sunt rezistente la stropire.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 costa 379 de dolari, au un sunet foarte bun, calitatea apelurilor foarte buna si anularea zgomotului este eficienta. Durata de viata a bateriei este de pana la 20 de ore la ascultarea melodiilor. 

Beats Solo Pro se pot gasi la 199 de dolari, au functia activa de anulare a zgomotului, iar functia se poate dezactiva doar prin atingerea unui buton pentru a economisi baterie sau poti apasa de 2 ori pentru a activa modul de transparenta. Sunt disponibile in mai multe culori si au 6 microfoane. Sunetul este echilibrat, basul este puternic si profund si castile sunt confortabile. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro