IPad Air 2020- review

Anul acest Apple a avut ceva intarziere in lansarea dispozitivelor sale, dar in urma cu ceva timp si-a lansat modelele noi de iPad din acest an, printre care se numara si iPad Air 2020. De obicei, modelele Air erau mai slabe decat cele Pro, doar ca acest model face ca lucrurile sa nu mai fie chiar asa, pentru ca se ridica aproape la nivelului modelului Pro si are si un pret mai mic de pornire de 579 de lire sterline. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre aceasta tableta buna si noua de la Apple, te invit sa ramai cu ochii pe descrierea de mai jos. 

Este potrivit pentru persoanele care au nevoie de un dispozitiv mai mic decat laptopul, care se poate transporta mai usor si care este mai ieftin decat un laptop.

IPad Air 2020 vine in culori vesele, pe langa clasicele culori de gri si argintiu. Tableta are un buton Touch ID care se afla in lateral si care pare sa fie mai eficient decat Face ID, mai ales in aceste conditii in care este necesara purtarea mastii. Ecranul nu mai este de 10,5 inci, ci de 10,9 inci si nu mai exista butonul Home, iar ramele sunt mai subtiri. Cantareste 458 de grame si este cel mai usor iPad si este confectionat din aluminiu. 

IPad Air 2020 este dotat cu un procesor nou, A14 Bionic, ceea ce inseamna ca are performante mai mari si viteze mai mari, avand performante cu 40% mai bune fata de modelul anterior si 30% performante grafice mai bune. 

Durata de viata a tabletei este foarte buna, daca il folosesti la cateva sarcini mai simple si il utilizezi normal, va trebui sa il incarci la 2 zile, dar daca il vei folosi pe post de laptop si ii vei atasa o tastatura, durata de viata a bateriei va fi mai slaba. Se incarca cu 20 W. 

Acest model are multe functii de la Pro, dar nu are senzorul Lidar si camera ultra-larga si lipda Face ID este inlocuita de Touch ID. 

Tableta se poate conecta si cu un Apple Pencil de a 2-a generatie, dar si cu tastatura magica de la Apple. Exista 2 versiune de spatiu de stocare, de 64 GB si de 256 GB. Rata de actualizare este de 60 Hz, in comparatie cu cea de 120 Hz de la Pro, dar trebuia sa se justifice intr-o oarecara masura diferenta de pret dintre cele 2 modele. 

Prin urmare, iPad Air 2020 este un model foarte bun, are un design elegant, multe functii pe care le are si Pro, dar Air costa mai putin decat Pro, accepta Apple Pencil de a 2-a generatie, este alimentat de un procesor puternic si durata de viata a bateriei este foarte buna.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro