Noile reguli ale Tik Tok

Tik Tokul este o platforma de socializare care a aparut in anul 2012,unde se posteaza diferite videoclipuri avand scop de amuzament si divertisment. Tik Tok este una dintre cele mai descarcate aplicatii din anul 2019, fiind aplicatia preferata de catre copii si adolescenti. 

Aceasta platforma pare ca le-a creeat copiilor o dependenta, fiind cea mai utilizata si populara  platforma sociala. Doar ca ei, nu au capacitatea de a discerne ce este bun de ce este rau, iar tot ceea ce este postat pe Tik Tok lor li se pare foarte amuzant, chiar daca sunt anumite videoclipuri care nu ii priveste.

Astfel, Tik Tok-ul va implementa noi masuri de securitate, fara a fi necesar sa renunte copii la aceasta platforma sociala. Parintii lor isi vor putea conecta contul la contul copilului lor  si vor putea controla videoclipurile pe care copilul le poate vedea, iar cele pe care nu le poate vedea vor fi ascunse de catre parintii acestuia. 

Obiectivul celor de la Tik Tok devine siguranta copiilor sau adolescentilor care utilizeaza aceasta platforma, astfel incat parintii lor sa nu mai fie ingrijorati referitor la videoclipurile pe care copii lor nu au voie sa le vada, dar in acelasi timp le ofera utilizatorilor minori cea mai buna experienta, acestia putand sa vizioneze videoclipurile care sunt adecvate varstei lor, care sunt de asemenea amuzante, dar si posibilitatea ca acestia sa creeze la randul lor videoclipuri in scop de divertisment.

Fosta secretara a culturii, Morgan, a precizat faptul ca ii va oferi publicului “protectiile, responsabilitatea si transparenta” de care au nevoie.

O noutate a aplicatiei este faptul ca a introdus un element al gestionarii timpului ecranului, astfel incat copii care nu se pot desprinde de telefon sa nu petrecea timp in exces uitandu-se la videoclipuri sau creandu-le, astfel incat parintii acestora nu mai trebuie sa isi faca griji ca ei vor petrece prea mult timp in fata ecranului telefonului.

Tik Tok a cenzurat sau chiar a sters diferite materiale pentru siguranta copiilor si adolescentilor.

Astfel, Tik Tok isi doreste ca aplicatia lor sa fie una sigura, dar in acelasi timp sa nu scada numarul descarcarilor si a utilizatorilor, si sa ofere ceea ce copii si adoslecentii cauta, ci anume distractie si amuzament, atat prin vizionarea videoclipurilor care au diverse subiecte si starnesc rasul, cat si prin creearea videoclipurilor care le ofera mai multa distractie decat vizionarea acestora. 

In concluzie, Tik Tok a reusit sa devina cea mai populara aplicatie chiar si cea mai des utilizata aplicatie de catre tineret si de catre copii. Astefel, aplicatia Tik Tok vrea sa le ofere acestora este o experienta de neuitat, plina de distractie, rasete, dar in acelasi timp sa restrictioneze sau chiar sa stearga materialele care nu sunt potrivite varstei lor. Prin intermediul noii reguli implementate chiar si parintii acestora pot sa le controleze contul pentru ca acestia sa fie in siguranta, sa nu vizioneze materiale care pot avea o influenta negativa asupra lor, iar parintii sa nu fie ingrijorati de faptul ca minorii pot viziona materiale nepotrivite pentru ei.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro