Metode de a face televizorul tau sa sune mai bine

Daca ai un televizor plat care nu suna excat asa de bine pe cum te asteptai sau pe cum ti-ai fi dorit, tot ce trebuie sa faci este sa citesti cum sa imbunatatesti sunetul televizorului tau, pentru ca stim cat de mult conteaza sunetul atat pentru un film, cat si pentru o melodie. De obieci televizoarele plate nu au boxe atat de puternice, deoarece este aproape imposibil ca intr-un ecran atat de subtire sa se afle o boxa foarte puternica. De aceea este nevoie de ceva suplimentar. 

Acum se gasesc foarte multe boxe suplimentare pe piata care imbunatatesc sunetul televizorului tau. Sunt de diferite dimensiuni, au diferite caracteristici si bineinteles, preturi diferite. Soundbar-ul Ambeo de la Dolby Atmos este foarte buna si poate oferi chiar un sunet de cinematografi, doar ca pretul este de peste 2.000 de lire sterline, care ar putea fi chiar mai scumpa decat televizorul si nu este intocmai bine. Subwooferul poate ocupa mai putin spatiu, dar nu imbunatateste atat de bine sunetul televizorului tau, asa ca nu este intocmai o alegere buna. 

JBL Bar Studio este capabil sa imbunatateasca sunetul si costa mai putin de 100 de lire sterline. Un model mai bun este Sonos Beam care costa 399 de lire sterline, dar acesta nu are nevoie de un subwoofer, datorita calitatii sunetului pe care il poate emite si poate sa se asemene cu sunetul de la cinema. 

Soundbar-ul este pentru cei care au un televizor 4K si care realizeaza ca sunetul televizorului nu este atat de bun dar vor sa il imbunatateasca nu sa il indeparteze. Indiferent daca vizonezi filme printr-un serviciu de streaming exista posibilitatea ca sunetul sa fie disponibil intr-un mix de canale. Acest lucru inseamna ca are 5 corpuri care trebuiesc asezate in felul urmator: unul in centru, langa ecran, unul la stanga si la dreapta si inca doua in partea din spate. Este destul de costisitor acest sistem de 5 dispozitive, dar daca vreti cu adevarat un design de home cinema, poti sa alegi acest soundbar. 

Exista si varianta de a imbunatati sunetul fara a cheltui bani. Daca ai deja un sistem de muzica, tot ce trebuie sa faci este sa il conectezi la televizor si poti seta din configurarile televizorului cum vrei sa fie sunetul. 

Asadar, nu trebuie sa nu faci nimic daca nu iti place cum suna televizorul tau, ci trebuie sa iei masuri, fie ca sunt costisitoare, fie ca ai deja obiectele necesare pentru a-ti imbunatati sunetul televizorului tau. Cumpararea uni soundbar va imbunatati sunetul si in acelasi timp vei avea un sistem home cinema si vei fi foarte multumit si te vei putea bucura de o calitate ridicata a sunetului, fiindca isi merita toti banii.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro