Ochelari XRSpace

Lumea VR-ului a avut mai mult succes in aceasta perioada de coronavirus, pentru ca oamenii au trebuit sa stea in case si trebuiau sa isi caute o ocupatie pentru a-si mentine mintile ocupate si pentru a nu se plictisi. Fondatorul HTC in ultimii 3 ani a dezvoltat o pereche de ochelari VR, iar marti acestia au iesit pe piata la pretul de 599 de dolari pentru versiunea Wi-Fi. 

XRSpace se lanseaza intr-un moment oportun in care multi oameni trebuie sa stea in case si sa isi ocupe timpul cu diferite activitati, iar VR-ul este una dintre ele. XRSpace incearca ce au incercat si alte multe companii, ci anume sa faca VR-ul sa nu fie vazut doar ca o lume a jocurilor, ci sa devina si una in care oamenii sa poate sa comunice. Lumea virtuala functioneaza in felul urmator: te transporta din lumea reala in cea virtuala, dar iti aduce si prietenii alaturi pentru a va distra impreuna. In aceasta perioada nu ne-am vazut cu persoanele dragi decat online, iar VR-ul se asigura ca va putea sa respecte acest lucru, de a fi aproape de cei dragi, chiar si intr-o lume virtuala. Castile se vor vinde abia la sfarsitul anului. Ochelarii sunt disponibili chiar si acum, doar ca fara casti unele lucruri nu le vei putea face, vei avea acces la unele functii limitat. In VR nu trebuie sa se respecte distantarea sociala si nu sunt nici videoconferinte prin Zoom. Vei putea sa vezi corpul prietenilor tai cum se muta de pe canapea intr-un alt loc sau cum se joaca baschet sau alte jocuri. Mainile le vei putea folosi pe post de controlere si exista si o versiune 5G a castilor. 

VR-ul nu va putea intelege decat experimentand. S-a incercat crearea unor casti mai mici decat cele ale companiile concurente, dar castile portocalii erau destul de voluminoase, dar de anul trecut se spune ca s-au imbunatatit si au adaugat o capturarea mai buna, dar si o versiunea in alb.

Vor exista 3 modele pana la finalul anului: Mova care costa 599 de dolari pentru versiunea Wi-Fi si inca 2 versiuni care se pot conecta la telefon, o versiune cu 4G LTE si cealalta cu 5G, la care nu se stie inca pretul. Mova va fi dotat cu procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm, 6 GB memoria RAM si nu va avea niciun fir. Pretul este destul de mare in comparatie cu alte produse concurente, de exemplu, Oculus Quest de la Facebook costa 399 de dolari si a fost greu sa le gasesti in stoc in timpul pandemiei. 

Prin urmare, daca vrei si tu sa iti ocupi timpul liber cu o activitate foarte interesanta, lumea VR-ului te va incanta si te va surpinde, iar XRSpace te va aduce aproape de prietenii tai in lumea virtuala. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro