Cele mai bune uscatoare de par

Daca nu ai un uscator bun de par, daca dureaza mult pana iti usuci complet parul, poate ca ai nevoie s iti cumperi unul care nu iti arde firele, care usuca repede parul, care lasa parul moale. Sunt unele uscatoare de par care arde destul de tare varfurile, ceea ce nu este in regula. Nu trebuie sa fii un hairstylist ca sa ai un uscator bun si puternic. De aceea, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune uscatoare de par. 

Uscatorul de par de la Remington este o alegere foarte buna, iti protejeaza varfurile ca sa nu se rupa si sa nu se arda. Are trei setari de caldura si o acoperire de protectie. Vine in cutie si cu doua capete in functie de cum vrei sa iti usuci parul. Daca ai un par fin, moale, acest model ar fi unul foarte bun. Dar este potrivit si pentru persoanele care au firul gros de par si costa doar 18 dolari. 

 BaBylissPro BAB2000 este putin mai scump, costa 60 de dolari si are performante destul de ridicate. Are o putere mare de uscare, doua viteze diferite si 3 setari diferite de caldura. Are tehnologie de ceramica, ceea ce inseamna ca nu iti va arde varfurile de par. 

DryBar Buttercup este cunoscut pentru ca este des utilizat in saloane. Are o calitate foarte mare, are un incalzitor care ajuta la distribuirea uniform a caldurii si usuca parul foarte repede. Este destul de scump, costa 200 de dolari. Cand ai nevoie sa iti usuci repede parul, acesta poate sa iti fie de mare ajutor. 

Dyson Supersonic are un motor foarte puternic si sufla aer destul de intens pentru a-ti usca rapid parul. Vine la pachet cu cateva atasamente, cateva capete usor de utilizat, dar atunci cand vrei sa iti usuci repede parul, poti sa il folosesti fara niciun capat. Are 4 reglaje de caldura si 3 viteze. Uscatorul acesta poate preveni deteriorarea parului, datorita tehnologiei sale. Acesta costa 400 de dolari.

DevaCurl este un uscator potrivit pentru persoanele care au par cret. Parul cret este destul de greu de ingrijit si nu orice uscator de par este potrivit pentru el. Acesta are un capat care nu incurca parul mai tare decat este, cum o fac unele capete la alte uscatoare. Dar DevaCurl este special conceput pentru asa ceva. Acesta costa 156 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca nu ai un uscator bun de par, daca te chinui sa iti usuci parul, pentru ca uscatorul tau nu are puterea necesara, ar fi cazul sa iti cumperi un uscator mai bun si mai puternic si poti sa alegi dintre modelele descrise anterior. Daca iti este frica sa nu iti arzi varfurile, trebuie sa stii ca majoritatea uscatoarelor de par au tehnologie bazata pe ceramica si ionica, ceea ce ajuta la protejarea varfurilor de par. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved
Copyright Anuntzuri-Online.ro